Linije

Linije opreme za profesionalnu kuhinju

Naša firma se bavi proizvodnjom uređaja za opremanje profesionalnih kuhinja.
Veliki rad na sebi i hrabrost u poslovnim poduhvatima tokom proteklih godina, omogućili su nam
da izgradimo prepoznatljiv brend koji se odlikuje kvalitetom finalne obrade uz poseban osvrt na detalje.
Ono po čemu smo prepoznatnjivi jesu dobar ukus, smisao za dizajn,
odgovornost, pouzdanost i predusretljivost.

Naša firma se bavi proizvodnjom uređaja za opremanje profesionalnih kuhinja. Veliki rad na sebi i hrabrost u poslovnim poduhvatima tokom proteklih godina, omogućili su nam da izgradimo prepoznatljiv brend koji se odlikuje kvalitetom finalne obrade uz poseban osvrt na detalje. Ono po čemu smo prepoznatnjivi jesu dobar ukus, smisao za dizajn, odgovornost, pouzdanost i predusretljivost.

KATALOG

REFERENCE

NOVOSTI

STRAIGHT LINE 600

Liniju ove profesionalne opreme definiše sklad između njene funkcionalnosti i zadatih estetskih standarda. Optimalna upotreba energije, jednostavnost korišćenja i lakoća čišćenja su pečat potreban svakom profesionalcu. Uređaji izuzetno visoke snage su modularni pa se veoma lako kombinuju i prilagođavaju svakom prostoru. Idealni su za prostorno ograničene kuhinje sa visokim zahtevima u pogledu pripremanja hrane.

Čvrsta konstrukcija, izuzetna izdržljivost i postojanost ove linije opreme za profesionalne kuhinje, rezultat su upotrebe visoko kvalitetnih sirovina, biranih sa posebnom pažnjom. Svi elementi izrađeni su od nerđajućeg čelika AISI 304.

BRIGADE TOP 700

Ovo je linija visoke energetske efikasnosti, unapređenog dizajna i prefinjene obrade. Visokokvalitetna i čvrsta verzija od nerđajućeg čelika AISI 304, idealan je izbor za moderne profesionalne kuhinje visokih standarda kojima su primarni kvalitet i jednostavnost rukovanja.

Jaka konstrukcija ovih izrazito snažnih uređaja, čini ih veoma izdržljivim i postojanim. Njihov modularni koncept omogućava laku implementaciju u gotovo svaki prostor.

FAST FOOD

FAST FOOD linija uređaja, izrađena od kvalitetnog nerđajućeg čelika AISI 304, namenjena je ‘’Quick servis’’ restoranima, kioscima brze hrane ali i velikim restoranima koji u sklopu svoje kuhinje imaju odeljak za brzo pripremanje i obradu hrane. Ovi uređaji su zbog svojih malih dimenzija veoma primenljivi i kod klijenata kojima nedostatak kuhinjskog prostora predstavlja izazov. Skromnih dimenzija ali visokih performansi, poseduju dovoljno kapaciteta za frekventne lokacije i u mogućnosti su da isprate kontinuitet u izdavanju hrane. Savremeni dizajn, jednostavna upotreba i lako održavanje, kao i njena efikasnost i ekonomičnost, učinili su FAST FOOD liniju uređaja prepoznatljivom i omiljenom među korisnicima.

FREDDO LINE

FREDDO LINE uređaji u potpunosti čuvaju ukus, izgled i nutritivnu vrednost hrane. Dizajnirani tako da optimalno iskoriste prostor u vašoj kuhinji, uz sistem rashlađivanja koji obezbeđuje ujednačenu unutrašnju temperaturu, obezbediće vam pravilno čuvanje hrane ali i održavanje njene potrebne svežine i kvaliteta.

NEUTRALNA OPREMA

Neutralnu opremu čini širok asortiman elemenata kao što su radni stolovi, sudopere, viseći elementi, police, fiokari i svega onog što obezbeđuje dodatni prostor u vašoj kuhinji. Izrađeni su od nerđajućeg čelika AISI 304 ili 430. Modernog su dizajna i kvalitetne završne obrade. Elementi se mogu izraditi u standardnim dimenzijama ili prema zahtevu krajnjeg korisnika.

MARKETI

Novi format maloprodajnih lanaca za prodaju prehrambenih proizvoda, osim konkurentnosti u ceni fokusiran je i na unapređenje ambijenta i povećanje kvaliteta usluga. Mnogi marketi su osim osnovnih životnih namirnica svoj asortiman proširili i prodajom gotovih kuvanih jela zbog čega se javila potreba za funkcionalnom i ekonomičnom opremom za pripremu, čuvanje i izlaganje hrane. Zakonska regulitava nameće standarde i procedure koje je takođe potrebno ispoštovati. Mi smo tu da pronađemo adekvatno rešenje za sve izazove i potrebe u vašem poslovanju.