OTVORENA VRATA, Qking & Gastro oprema – 03.06.2024

I ove godine tradicionalno otvaramo vrata našeg izložbenog prostor za sve ljubitelje dobre hrane i opreme za ugostiteljstvo. Prijatelji manifestacije Molariss, Barrique, Portioli i Mak DOO, pobrinuće se da sva vaša čula uživaju prilikom degustacije hrane pripremljene na uređajima za opremanje profesionalnih kuhinja Gastro Opreme.

Master class pripremanja pice održaće naš poznati pica majstor Danijel Zlatković. Pored korisnih saveta, prilike da se družite i konsultujete u vezi pripreme, moćićete i da probate izvrsne pice pripremljene u najnovijem modelu pica peći iz naše proizvodnje.

Radujemo se novim prijateljstvima i budućim poslovnim saradnjama.

Vidi više

Dani otvorenih vrata Qking & Gastro oprema

Druženje s posetiocima i prijateljima na Danima otvorenih vrata rezultiralo je ugovaranjem lepih budućih saradnji.
Mnogi odrzani sastanci potvrdili su zainteresovanost za naše proizvode i širenje novih tržista.
Sumiranje utisaka i rezultata ce potrajati ali pozitivni komentari,zadovoljstvo kupaca,posetilaca i nas,domaćina,vec sada govori o uspešnosti ovog dogadjaja.

Do sledećeg vidjenja u septembru …

Vidi više

Gastro-turistički festival 2022 Niš

Ovogodišnju međunarodnu smotru kulinara u organizaciji Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niš, pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i grada Niša podržala je i Gastro oprema doo kao dugogodišnji prijatelj festivala.
01. i 02. jula, na festivalu se takmičilo oko 400 kuvara iz 11 zemalja u pripremanju jela iz moderne kuhinje, jela od mesa i ribe, pice i paste, restoranskog dezerta u boxu, nacionalnoj kuhinji kao i kuvanju riblje čorbe u kotliću i kuvanju jela nacionalne kuhinje i roštilja.
Gastro oprema doo sa zadovljstvom podržava manifestacije koje promovišu gastonomsku i turističku ponudu Srbije i to će činiti i narednih godinama.

Vidi više

HoReCa sajam, 24-27. mart 2022.

Pozivamo posetioce i partnere da posete štand Gastro oprema doo na Beogradskom sajmu u hali 2C na Međunarodnom sajmu HoReCa opreme od 24. do 27. marta. Uz novitete na polju konstruktorstva i dizajna, posetioci mogu zatražiti savete projektanata, tehnologa, hotelskih menadžera i profesionalnih kuvara u vezi sa trendovima u načinu poslovanja, snabdevanju i funkcionisanju ugostiteljskih objekata.

Vidi više

Ćevap fest – Jahorina 2021.

Od 3. do 5. decembra 2021.godine Jahorina je ponovo bila centar najbolje zabave. Ovogodišnji ski opening obeležio je prvi gastronomski festival Ćevap fest koji je pružio apsolutno zadovoljstvo najzahtevnijim gurmanima i ljubiteljima dobrog ćevapa. Dugogodišnji prijatelj i poslovni partner Gastro opreme doo, najveći ćevabdžijski lanac u regionu, čuveni Walter BBQ priključio se ovom svojevrsnom gastronomskom višeboju. Imali su našu punu podršku.

Gastro fest – Niš 2021.

Međunarodni Gastro turistički festival održan je 27. i 28. Avgusta 2021. godine u Nišu u organizaciji Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša a pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Grada Niša i Turističke organizacije Niša. Gastro oprema doo je i ove godine izašla u susret manifestaciji i dala svoj doprinos sa ciljem očuvanja tradicije juga, promocije nacionalne kuhinje, profesionalne edukacije kadrova iz oblasti moderne kuhinje i predstavljanja inovacija u tehnologiji pripremanja hrane.

Gastro oprema doo i Udruženje Koreni

Udruzenje Koreni koje promoviše vezu matice i dijaspore kroz privrednu saradnju, jačanje kulturnih veza, saradnju u oblasti nauke i obrazovanja, očuvanje vere i tradicije, na godišnjoj skupštini održanoj 28. juna 2021.godine dodelilo je zahvalnicu kompaniji Gastro oprema doo za izuzetan doprinos i zasluge u nastanku i razvoju udruženja.

HoReCa sajam, 20-23. februar 2020.

Ove godine u hali 2C beogradskog sajma u izlagačkom delu Međunarodnog HoReCa sajma posetioci su mogli da vide profesionalnu opremu za kuhinje firme Gastro oprema doo iz Niša. Uvođenjem novih tehnologija i stadarda u opremanju kuhinja Gastro oprema doo se uspešno prilagodila potrebama savremene restoranske i hotelske kuhinje pruživši posetiocima sajma brojna unapređena rešenja i novitete. Još jedno uspešno predstavljanje kompanije na ovogodišnjem sajmu u Beogradu i zadovoljstvo na licima članova našeg G.O. tima.

HoReCa sajam, 21-24. februar 2019.

Tradicionalno će i ovog februara biti održan HoReCa sajam opreme za hotele i restorane kao deo velike i uspešne manifestacije koja objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede i okuplja najeminentnije proizvođače i distributere proizvoda iz asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata i hotela. Gastro oprema doo je i ove godine u društvu najboljih. Posetite naš stand u hali 2C beogradskog sajma.

HoReCa sajam, 22-25. februar 2018.

Tradicionalno će i ovog februara biti održan HoReCa sajam opreme za hotele i restorane kao deo velike i uspešne manifestacije koja objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede i okuplja najeminentnije proizvođače i distributere proizvoda iz asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata i hotela. Gastro oprema doo je i ove godine u društvu najboljih. Posetite naš stand u hali 2C beogradskog sajma.

Donacija Univerzitetskom kliničkom centru Niš

Krajem 2017. godine u Nišu je otvoren novi Klinički centar namenjen pacijentima sa juga i jugoistoka, sa najsavremenijom opremom za dijagnostiku, 17 operacionih sala, bankom krvi, Centrom za opekotine kao novinom na jugu Srbije. Dužnost lekara je čuvanje zdravlja a dužnost odgovornih kompanija odgovornost prema društvu u kome živimo. Gastro oprema doo je dala svoj doprinos otvaranju novog zdravstvenog centra u vidu doniranja medicinskog namestaja i opreme Kabinetu za introventnu radiologiju i odeljenju neurologije UKC Niš.

HoReCa sajam, 19-22. februar 2015.

Uz 37. Sajam turizma, u Beogradu je održan i Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HoReCa.Na jednom mestu predstavili su se najugledniji domaći i strani proizvođači i distributeri profesionalne opreme. Gastro oprema doo, kao domaći proizvođač opreme za ugostiteljstvo, sa zadovoljstvom je preuzela
učešće na ovom sajmu i predstavila svoj proizvodni program.