Sve dosadašnje uređaje smo konstruisali i proizveli poštujući zahteve profesionalaca
koji svoje vreme svakodnevno provode u kuhinji stvarajući magiju ukusa i boja.
Omogućili smo im rasterećen, efikasan, siguran i slobodan rad u skladu sa regulativom
i sanitarno-higijenskim zahtevima.

Veliki broj zadovoljnih klijenata svedoči o našoj posvećenosti da svaki uređaj
u potpunosti ispuni očekivanja krajnjeg korisnika.

Sve dosadašnje uređaje smo konstruisali i proizveli poštujući zahteve profesionalaca koji svoje vreme svakodnevno provode u kuhinji stvarajući magiju ukusa i boja. Omogućili smo im rasterećen, efikasan, siguran i slobodan rad u skladu sa regulativom i sanitarno-higijenskim zahtevima.

Veliki broj zadovoljnih klijenata svedoči o našoj posvećenosti da svaki uređaj u potpunosti ispuni očekivanja krajnjeg korisnika.

Hoteli i restorani

Ugostiteljstvo kao delatnost čine sektori smeštaja i ishrane.
Hotelijerstvo je sektor koji se bavi pretežno pružanjem usluga smeštaja, ali obuhvata i proizvodnju hrane i služenje hrane i pića.
Restoraterstvo se isključivo bavi proizvodnjom hrane i služenjem hrane i pića i ima veliki udeo u ugostiteljskoj privredi.
Turizam se u poslednjih dvadeset godina velikim delom na turističkim destinacijama fokusirao na gastro turizam gde hoteli i restorani imaju dominantnu ulogu jer preko hrane i njenog načina pripreme predstavljaju lokalnu kulturu.
Da bi prilikom kuvanja iz namirnica izvukli maksimum hranljivih sastojaka, vrhunski ukus i lep izgled, potrebna je kvalitetna oprema kao glavno sredstvo za rad koje će kuvarima olakšati posao i učiniti ih slobodnijim.

Vidi više

Catering

Centralna kuhinja u kojoj se priprema hrana, može imati restoranski deo za usluživanje,
a usluživanje se može vršiti i u drugim objektima koji nisu u sklopu centralne kuhinje.
U centrlanim kuhinjma se pretpripremljena hrana čuva na temperaturi od 75 ̊C,
a na mestu posluživanja se vrši finalizacija kako bi bila što ukusnija.

Vidi više

Fast food

Predstavlja oblast pripreme i posluživanja hrane sa niskim troškovima.
Najveći uticaj globalizacije ukusa u ugostiteljstvu ima FAST FOOD / QUICK SERVICE DINING.
U sektoru ugostiteljstva koji predstavlja Brzu hranu prepoznajemo sledeće segmente:
1.Ethnic food (pripremanje nacionalne hrane od Japana – shushi, do Španije – tapas)
2.Mobile food (raznovrsna hrana za fleksibilnu potražnju i trenutnu potrošnju)
3.Kiosk, Pop UP food (hrana za zabavu, razonodu i provod)
4.Memory food (hrana iz prošlosti sa zaboravljenim ukusima)
5.Gourmet food (premium hrana visokog kvaliteta)
6.Traditional food (tradicionalna hrana)
7.Functional food (biotička hrana, sa usaglašenim nutritivnim vrednostima)

Vidi više

Pekarstvo i poslastičarstvo

Pekarstvo obuhvata proizvodnju hrane na bazi brašna koja se peče u pećnicama – rernama. Hleb, pite, burek, peciva i kolači su glavni proizvodi u asortimanu pekara. Neke pekare su kategorisane i kao kafići jer poslužuju kafu i čaj.

Poslastičarstvo – od francuske reči Patisserie, potiče od belgijskih, francuskih i italijanskih pekara koji proizvode i prodaju isključivo slatke proizode. U poslatičarama se proizvode, prodaju i služe različiti kolači kao sto su baklava, tulumba, slatke pite, torte, ratluk, itd….

Vidi više

Super Marketi

Novi format maloprodajnih lanaca za prodaju prehrambenih proizvoda, osim konkurentnosti u ceni fokusiran je i na unapređenje ambijenta i povećanje kvaliteta usluga.
Mnogi marketi su osim osnovnih životnih namirnica svoj asortiman proširili i prodajom gotovih kuvanih jela zbog čega se javila potreba za funkcionalnom i ekonomičnom opremom za pripremu, čuvanje i izlaganje hrane. Zakonska regulitava nameće standarde i procedure koje je takođe potrebno ispoštovati. Mi smo tu da pronađemo adekvatno rešenje za sve izazove i potrebe u vašem poslovanju.

Vidi više