Proizvodi

close
Gastro Oprema Adresa: Bul. Sv. cara Konstantina 82-86, 18000 Niš, Srbija Niš Telefon: +381 18 204 000        Gastro Oprema Beograd Adresa: Svetomira Đukića br. 1, Altina - Zemun, Srbija Telefon: +381 69 213 1011       
sort proizvodi

O nama

Od samog početka našeg rada Gastro-oprema je predvodnik na polju inovacija i razvoja kvaliteta, kako u zemlji tako i u regionu. Takav razvoj je u direktnoj vezi sa našom idejom da je uspešno poslovanje samo ono koje je na obostranu korist, pa zato svaki doprinos uspehu naših klijenata doživljamo kao i svoj lični uspeh. Duboko razumevanje vašeg poslovanja za nas predstavlja osnovu svakog novog posla.

Od 2005. godine do danas, mi smo proširili naš portfolio kupaca i prihvatili različite izazove tržišta. U tom stvaranju novih vrednosti i poštovanju ključnih kriterijuma posla kojim se bavimo, uspevamo da vodimo računa i o krajnjem kupcu naših proizvoda ali i zaposlenima koji učestvuju u njihovoj proizvodnji. Smatramo i da je neukusno preterano hvaliti sebe, tako da je za mišljenje o nama najbolje pitati neke od naših brojnih partnera iz domena veletrgovina, hotela, restorana, pekara i ostalih profesionalnih ugostitelja.

Prihvatanje i sprovođenje svih vodećih svetskih standarda dovelo nas je do toga da sa ponosom možemo da Vam predstavimo našu visoko-kvalitetnu, profesionalnu opremu za sve vidove ugostiteljske delatnosti. Sertifikati ISO 9001, 14001 i 18001 to svakako i potvrđuju, ali ono što ipak čini esenciju naše poslovne filozofije jeste posebna pažnja koju poklanjamo detaljima u proizvodnji opreme iz koje se svakodnevno pripremaju i služe hrana i piće. Jer za razliku od mnogih, Gastro-oprema naizgled sitnim stvarima uvek pristupa sa dužnom pažnjom – kako bi potom onim krupnim izazovima mogla da pristupi sa potrebnom dozom lagodnosti, znajući da se pred vama uvek nalaze kvalitet, sigurnost i pouzdanost.

Želimo da, zajedno sa vama, učestvujemo u dostizanju modela društva koje će pre svega krasiti odgovornost. A takvom društvu prethodi odgovoran pojedinac i odgovorni privrednik. Zbog toga, našu poslovnu viziju uvek predstavljamo sa ova tri pojma: Odgovornost – Pouzdanost – Predusretljivost.

Želimo da znate i to, da je u procesu donošenja naših poslovnih odluka stalno prisutna ambicija da se novi problemi pretvaraju u nove izazove, na koje po pravilu, uvek pronalazimo optimalan odgovor.

 

Neko traži izgovore, mi tragamo za rešenjima.

 

 

 

 

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam